Ceremonieel Huwelijk:

Er gaan weer steeds meer mensen trouwen, dat is fantastisch, want de liefde moet gevierd. Trouwen in het stadhuis in je eigen stad is een van de mogelijkheden, maar er zijn ook steeds meer bruidsparen die het net even anders willen. Precies zoals t bij jullie past. In het bos, op het strand, in het buitenland of misschien zelfs gewoon in je eigen achtertuin met een mooie rol voor je kinderen.… En dat kan! Met een ceremonieel huwelijk. Je trouwt dan vooraf, officieel in het stadhuis in je eigen stad, maar op jouw lievelings locatie beleef je de dag van je dromen met een geheel op maat gemaakte en naar jullie wensen ingevulde ceremonie met veel aandacht voor jullie wensen. Ellen denkt met je mee en zal met alle liefde jullie verhaal naar voren brengen.

Renewal:

Ook als je al getrouwd bent, maar je wil het eigenlijk nog eens dunnetjes over doen, omdat je wil laten zien dat je nog ontzettend veel van elkaar houdt, of omdat je 20 jaar geleden op het stadhuis getrouwd bent en nu de liefde voor elkaar wil uitspreken op die mooie baai waar hij jou ten huwelijk heeft gevraagd.. Ook dat kan… Een prachtige ceremonie waar je nog eens 20 jaar op terug kunt kijken.

Presentator:

Van intiem gezelschap tot groot bedrijfsfeest, gala of evenement, ik zet de juiste toon als presentator of gastvrouw voor uw event. Met jaren lange ervaring als presentator en actrice maken me tot een oprechte en enthousiaste presentator.